Despre noi

Compania noastră oferă o gamă largă de produse şi servicii în domeniul producţiei publicitare. Formăm, modelăm şi personalizăm orice produs conform cerinţelor dumneavoastră. Raportul calitate-preţ al produselor şi serviciilor oferite de către noi este deosebit de competitiv pe piaţă, satisfacţia dumneavoastră fiind obiectivul nostru prioritar.

DETALII IMPORTANTE


Video stream

Proiecte speciale personalizate

începând din 2016


Proiecte speciale modulare la cheie; consultanță de specialitate, proiect de structură și execuție, implementare, montaj, dotări și utilări pentru: stabilimente comerciale permanente sau sezoniere, standuri expoziționale, utilări și decorări spații comerciale.

Clienți

“Cu cine te aduni, cu ăla te asemeni. :)“


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

De ce să ne alegi pe noi?

Avantaje față de concurență


Proiecte complexe, finalizate la timp!

Dacă lucrezi cu noi, lucrurile se întâmplă la timp. Suntem conștienți de importanța deadline-urilor și de repercusiunile pe care le-ar putea avea pentru tine întârzierea unui proiect important. Time management-ul este una dintre priorități. Nu îți pune proiectele în întârziere din cauza lipsei de timp, ci câștigă timp bazându-te pe o echipă profesionistă!

Disponibilitate, implicare și dedicare

Suntem atenți și alerți, dedicați proiectelor tale. Considerăm comunicarea importantă, dezvoltăm relații corecte cu toate persoanele și părțile implicate. Știm că orice idee poate aduce plus valoare proiectului, așa că încercăm să adoptăm atitudini constructive: oricând, oriunde, nu oricum!

Calitate la prețul corect

Suntem o companie creativă focusată pe calitatea serviciilor și produselor. Știm ca prețul cel mai mare din piață nu garantează cea mai bună calitate și de asemenea, prețul cel mai mic nu poate oferi un nivel acceptabil. În concluzie, ne concentrăm pe raportul corect.

Despre noi

Produse şi servicii în domeniul producţiei publicitare. Ne focusăm pe proiecte speciale dar prelucrăm și casete luminoase, confecții, prelucrări, termoformări, colantări auto, signalistică interior & exterior, volumetrie și altele.