Produse și servicii Iberami

proiecte de construcții speciale / casete luminoase / confecții, prelucrări, termoformări

Principalele servicii Iberami

proiecte de construcții speciale / casete luminoase / confecții, prelucrări, termoformăriProiecte speciale


Proiecte de construcții modulare customizate la cheie: începând de la realizarea structurii, implementare lucrări, dotări, finisaje și terminând cu montaj. Ulterior oferim suport în ceea ce privește întreținerea în timp sau eventuale modificări. Proiectele speciale pot să fie stabilimente comerciale permanente sau sezoniere, standuri expoziționale, utilare & decorare spații comerciale sau orice alte tipuri de proiecte unicat.


Casete luminoase, litere, panouri


Realizare reclame luminoase, toate tipurile de materiale. Structuri metalice, sisteme prindere pe clădiri, termoformare placare, vopsire, decorare, finisare și montaj. Prelucrare cutter-plotter și decorare cu autocolant profesional pentru vehicule, vitrine sau alte suprafețe.

Inscripționări, personalizări, print și cașerare cu autocolant, gravura mecanică și laser.


Confecții, prelucrări


Structuri metalice de mari dimensiuni, conform proiectelor structurale. Prelucrări și confecții metalice, prelucrări structuri și fațade decorative din lemn sau diverse alte materiale și profile pentru sisteme complexe, placări și decorări cu alucobond, vopsiri, îndoiri termice.

Mai multe servicii Iberami


Colantari auto


Cutter-plotter autocolant, pregătire suprafețe, cașerare, întreținere.

Design & build


concept design, proiectare, amenajări interioare

Signalistica


panouri de semnalizare, etichete, indicatoare

Volumetrie


Litere și forme volumetrice din Komatex, PVC și alte materiale. Produse volumetrice 3D, reliefare, tratare, lăcuire, vopsire.

De ce să lucrezi cu noi?

Prin ce ne diferențiem de concurență?


Proiecte complexe, finalizate la timp!

Cu Iberami lucrurile se întamplă la timp. Suntem conștienți de importanța deadline-urilor. Nu îți pune proiectele în întârziere din cauza lipsei de timp, câștigă timp bazându-te pe echipa Iberami!

Disponibilitate, implicare și dedicare

Suntem atenți și dedicați proiectelor tale. Considerăm comunicarea importantă, dezvoltăm relații cu toate persoanele și părțile implicate. Orice idee poate aduce plus valoare proiectului, asa că adoptăm atitudini constructive: oricând, oriunde, nu oricum!

Calitate la pretul corect

Suntem o companie creativa focusata pe calitatea serviciilor si produselor. Stim ca pretul cel mai mare din piata nu garanteaza cea mai buna calitate si de asemenea, pretul cel mai mic nu poate oferi un nivel acceptabil. In concluzie, ne concentrăm pe raportul corect.

Despre noi

Produse şi servicii în domeniul producţiei publicitare. Ne focusăm pe proiecte speciale dar prelucrăm și casete luminoase, confecții, prelucrări, termoformări, colantări auto, signalistică interior & exterior, volumetrie și altele.